NEWS & INSIGHTS

Hvorfor du bør Skalere Virksomheten din med Sales-as-a-Service

María Viéitez
SUMMARY

Å samarbeide med et outsourcet B2B-salgsteam som utelukkende er fokusert på vekst, fører til en positiv avkastning. La oss vise deg hvordan vi gjør Sales-as-a-Service!

Skaler med Sales-as-a-Service

Det er mange grunner til at flere og flere bedrifter i dag er avhengige av å outsource salgsstyrken. B2B-salgsoutsourcing er ikke en ny strategi. Det har imidlertid utviklet seg til Sales-as-a-Service (Saas)-selskaper, en forretningsmodell som gir kundene en profesjonell, merkevareorientert og pålitelig salgsstyrke.

Internasjonaliseringen av markedet og den økende konkurransen understreker at det haster for bedrifter å fokusere på sine kjernekompetanser. B2B-salg spiller en viktig rolle innen enhver organisasjon, ettersom det er veien til inntekt, men det tar bruker også en stor del av selskapets ressurser. Her tilbyr sales-as-a-service-bedrifter et svært fordelaktig alternativ.

B2B-markeder blir stadig mer komplekse. De krever tid, investering i teknologi, en høykvalitets rekrutteringsprosess og en kollektiv holdning for å hele tiden lære og holde seg oppdatert. Dette tar mye tid og ressurser, og bedrifter ønsker til syvende og sist å redusere kostnader og effektivisere prosesser.

Outsourcing av B2B-salg er en fin måte å gjøre det på.


HVA ER SALES-AS-A-SERVICE?

Kort sagt er et "as-a-Service" selskap en forretningsmodell hvor man har spesialisert seg i en spesifikk jobb og derfor er i stand til å levere til kundene sine. "Sales-as-a-Service" er dermed en forretningsmodell som er fullt dedikert til å tilby kostnadseffektivt og profesjonelt salg til partnerne sine.

Innenfor hele salgsprosessen er leadgenerering ett av de mest tid- og ressurskrevende stadiene. I forhåndssalg, når den rette kunden er identifisert og kvalifisert, må B2B-salgsteamet gjøre en enorm innsats. Outsourcing av leadgenerering til et B2B-salgsteam spesialisert på markeds- og kundeundersøkelser, som VAEKST, gir deg direkte tilgang til de leadsene bedriften din trenger. Dette betyr en positiv avkastning og optimalisering av ressurser.

HVORDAN GIR SALES-AS-A-SERVICE VERDI TIL VIRKSOMHETEN DIN?

Å samarbeide med et Sales-as-a-Service-team har mange forskjellige fordeler. Outsourcing av B2B-salg handler om å tilføre verdi til virksomheten din og få den til å vokse gjennom langvarige, givende B2B-relasjoner. Her er noen av de mest verdifulle fordelene man får ved å samarbeide med et Sales-as-a-Service-selskap.

1. ET SALES-AS-A-SERVICE-SELSKAP ER KOSTNADSEFFEKTIVT

Å ha et internt B2B-salgsteam koster mye tid og krever rekruttering og opplæring, noe som gir høye kostnader. Outsourcing av B2B-salgsstyrken betyr imidlertid å slå seg sammen med et fullt dedikert og erfarent team som allerede er opplært og klar for å levere resultater.

Ved å samarbeide med et Sales-as-a-Service-selskap, som er dedikert til å rekruttere, ansette og trene BDR-er, kan du utnytte deres tidligere erfaring og profesjonelle B2B-salgsbakgrunn fra starten av, uten investeringer og tidkrevende infrastruktur. Dette kan være ekstremt gunstig for oppstartsbedrifter som ønsker å skalere opp salget sitt raskt.

2. DU HAR ENKEL TILGANG TIL DATA OG MARKEDSANALYSER

En velbevandret B2B-salgs-BDR kan lett skaffe og analysere markedsinnsikter som virksomheten din trenger for å vokse. De er utelukkende fokusert- og  profesjonelle på det. For deg, derimot, ville det kanskje ikke vært så enkelt.

Du tror kanskje at du, som bedriftseier, har lettere enn noen andre for å finne ut hva bedriften din trenger. Du vet sikkert mye om det, men bare et godt trent B2B-salgsteam, ved hjelp av diverse verktøy og ekspertise, kan kaste lys over hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Denne datadrevne kunnskapen vil gi deg og teamet ditt mulighet til å ta veldunderte beslutninger og lære dere hvordan dere skal produsere forutsigbare resultater.

Den store fordelen med å outsource B2B lead generering er at du lettere kommer i kontakt med prospekter som er klare til å kjøpe produktet ditt og du har fått et kvalifisert salgsmøte (QSM). Dermed kan du spare tid og krefter på en mer kvalitetsrik diskusjon med kunden og avslutte salget. Dette partnerskapet gir dermed en høy avkastning.

3. MEST EFFEKTIV LEADSGENERERING

Sales-as-a-Service-bedrifter stoler ikke kun på B2B-selgere for å øke salget, men også på de verktøyene som brukes. Profesjonelle BDR-er spesialisert i B2B-salg og har tilgang til og erfaring med banebrytende teknologi som kan brukes for å identifisere de riktige kundene for virksomheten din.

Ved å outsource et B2B-salgsteam for å skaffe leads, kommer de også til følge opp kontakter og samtaler. Med disse dataene vil de være i stand til å gi deg innsikt i hvilke verdiforslag av produktet eller tjenesten din som er mest interessant for kundene dine. Og du kan oppnå dette uten en enorm investering i teknologi og opplæring for ditt interne salgsteam.

4. SALES-AS-A-SERVICE BDR-ER VIL BLI DINE BESTE MERKEVAREREPRESENTANTER

Når du samarbeider med et selskap som spesialiserer seg i B2B-salg - og mer spesifikt, innen leadgenerering - kan du stole på rekrutterings- og opplæringsprosessene deres, som er spesielt utviklet for å finne de beste forretningsutviklingsrepresentantene.

Et Sales-as-a-Service-team forstår viktigheten av B2B-salg og har blitt lært opp til å knytte og forplikte seg til merkevaren din. Som B2B-salgseksperter vil de være fullt engasjert i din forretningsvisjon og fremstille merkevaren din i best mulig lys for potensielle kunder.

HVA GJØR VI HOS VAEKST?

Hos VAEKST akselererer vi kundenes salg ved å generere leads, gjennomføre utgående salgskampanjer og samle inn kundeinnsikt. De B2B-merkevarene vi jobber med får vår hjelp til å finne, kvalifisere og konvertere leads til en forutsigbar tilstrømning av kunder. Ved å stole på oss kan de bruke den sparte energien og ressursene til andre kjernevirksomhetsprioriteringer. Dette gjør at de raskere og enklere kan nå sine inntektsmål.

Å samarbeide med et outsourcet B2B-salgsteam som utelukkende er fokusert på å utvide virksomheten din, vil føre til en positiv avkastning. Hos VAEKST gir og sikrer vi langvarige, personlige relasjoner med dine fremtidige kunder for å hjelpe deg med å øke B2B-salget for virksomheten din. Dette gjør vi gjennom en teknologi- og datadrevet tilnærming som garanterer enorm suksess.

Vil du vite mer?


Article by
María Viéitez

More insights

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss