Om oss

VAEKST

VAEKST skaper merkevarekjennskap, genererer leads og samler kundeinnsikt i Norden ved å tilpasse veksttjenester til B2B-brands.
Jacob Gudnason - Scale your business!
GRUNNLEGGELSESHISTORIE

SOM EN FØNIKS FRA ASKEN

Sommeren 2020 mistet to studenter studentjobbene sine da koronapandemien tvang arbeidsgiveren deres til å gå konkurs. Væpnet med en ferie fra studiene og en sprø idé, allierte de to studentene seg med to tidligere ansatte for å bringe en ny type byrå til Norden.

Selskapers salg led og ettersom korona-pandemien stengte det ene kontoret etter det andre, ble virksomhetenes salgsprosesser virtuelle, og det personlige preget gikk tapt.
GRUNNLEGGELSESHISTORIE

Fra null Til en

Med en visjon om å hjelpe bedrifter med å skape personlig vekst i en virtuell verden, kjøpte de fire gründerne sin gamle arbeidsgiver fra konkurs og lanserte VAEKST fra asken – et vekstbyrå for bedrifter.

VAEKST begynte å hjelpe teknologi- og konsulentsektoren med personlig salg i stor skala og leverte merkevarekjennskap, leads og kundeinnsikt for å generere inntekter og optimalisere produkt-marked tilpasning.
Josefine Andersson - Driven by people and powered by technology
Thor Ravn Møller - We create brand awareness, drive lead generation, and gather customer insights in the Nordic region.
GRUNNLEGGELSESHISTORIE

10X Vekst

Drevet av eksepsjonelle mennesker og datadrevet teknologi, har VAEKST hjulpet mer enn 40 selskaper med å skalere personlig utgående leadsgenerering og har vokst fra 4 til 60 ansatte i løpet av de første 2 årene.

I dag bruker VAEKST markeds- og bransjekunnskap til å lansere, bygge og skalere B2B-selskaper gjennom salgs- og markedsføringsstyrt vekst.
Vår Kjerne

MISjON

Salg er ethvert selskaps livsnerve. Uten salg vil gode ideer forbli på tegnebrettet og forretningspotensialet vil forbli uoppfylt.

VAEKST eksisterer for å hjelpe innovatører i verden med å skape salg som skalerer. Vi mener at bærekraftig B2B-vekst er drevet av sterke kunderelasjoner som er bygget på gode førsteinntrykk og personlige forbindelser.

Drevet av mennesker og teknologi, er vår misjon å drive B2B-salgsvekst i Norden. Formet av vår salgsfilosofi om "less talking, more listening", skaper vi salg gjennom respekt, innovasjon og oppmuntring.
Vår kjerne

VirksomhetsBeskrivelse

VAEKST tilbyr personlige vekstpakker til B2B-brands som ønsker å øke salg og markedsføring. Vi skaper merkevarekjennskap, genererer leads og samler kundeinnsikt i Norden.

Vi mener at B2B-salg krever en personlig tilknytning og markedsføringstilpasning. Derfor kombinerer vi vår personlige ekspertise med ledende teknologi for å levere en ROI til kundene våre i Tech og Professional service-sektoren. Pakkene inkluderer Sales-Led-Growth (Inbound Sales, Outbound Sales og Sales Execution), Marketing-Leed-Growth (Kontobasert markedsføring) og kan kombineres for å matche ditt eksakte behov.

VAEKST ble grunnlagt i 2020 og har hovedkontor i hjertet av København. Vi åpnet også nylig et kontor i Malmö. Vi er forretningsutviklere som snakker eget morsmål og genererer inntekter i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss