NEWS & INSIGHTS

Hvorfor bruke HubSpot Sales Hub?

Filip Oskar Ciepiel
SUMMARY

VAEKST er et nordisk vekstbyrå og HubSpot-partner. Vi bruker HubSpot CRM for å bygge merkevarebevissthet, drive leadgenerering og samle kundeinnsikt.

HVA ER HUBSPOT?

HubSpot er en Customer Relationship Management (CRM) programvare som gjør det mulig for salg, markedsføring og service å lykkes på en kostnadseffektiv og trygg måte. HubSpot kombinerer Sales Hub, Marketing Hub, Service Hub, CMS Hub og Operations Hub i en alt-i-ett-løsning.

Selv om programvaren er kraftfull, er den designet for å være lett anvendelig og lett å tilpasse ulike organisasjoner - noe som gjør kundeopplevelsen mer behagelig (fordi ingen størrelse passer for alle). I hovedsak er HubSpot et sentralt knutepunkt for å administrere alle kunderelaterte aktiviteter, noe som skaper et tverrfunksjonelt grunnlag for samarbeid.

HubSpot Sales Hub hjelper salgsteam med å inngå flere avtaler, utdype relasjoner og administrere sin pipeline mer effektivt ved å la salgsteamet strukturere oppsøking, avslutte avtaler og administrere kundekontoer på en kostnadseffektiv og skalerbar måte.

Vi anbefaler HubSpot på grunn av fordelene som er fremhevet nedenfor:

HVA ER FORDELENE MED HUBSPOT?

Et CRM-system er et must-have, og med alle trender som oppfordrer til større samkjøring mellom salg og markedsføring, er HubSpot den beste plattformen for å støtte dette:

1. Gratis – Du kan begynne å bruke HubSpot gratis. Selv om du går glipp av noen funksjoner, er det greit for små bedrifter å strukturere veksten sin tidlig.

2. Skalering og samarbeid – HubSpot lar deg starte med ett team - la oss si salg - og oppgradere når du har behov for flere funksjoner eller samarbeid mellom markedsførings- og serviceteamet ditt.

3. Brukervennlighet
– HubSpot har en svært allsidig programvare som kan tilpasses eksakte organisasjonskrav, noe som gjør det kraftfult og enkelt å bruke.

4. Kraftig – Med alle kundeorienterte team integrert i én plattform med lave ferdighetskrav, blir de økonomiske fordelene ved HubSpot raskt synlige.

5. Én kilde til sannhet – Alle oppgaver og aktiviteter på tvers av kundeorienterte team kan administreres gjennom HubSpot, noe som muliggjør jevnt samarbeid med én datakilde.

HVA ER FORSKJELLENE I SALES HUB: FREE, STARTER & PROFESSIONAL?

Gratisversjonen av HubSpot Sales Hub tillater et lite team å administrere outreach til prospekter, spore avtaler og administrere nåværende kundeforhold. Når VAEKST tar inn nye kunder som ikke bruker HubSpot, starter vi alltid samarbeidet med å sette opp en gratis konto slik at vi kan støtte opp om kravene etter outreach.

Men når outreach skalerer og et større antall teammedlemmer genererer leads og booker avtaler, gir den betalte Sales Starter-versjonen mye mer for pengene. All oppringing, e-post og håndtering av salgsmateriell kan utføres gjennom HubSpot på en svært effektiv måte ettersom selgere kan prioritere og raskere søke opp leads. Økt avtalepipelines, live chat og rapporteringsfunksjoner øker flyten av innkommende leads og bidrar til en enda bedre salgsanalyse.

Mik Lokdam CEO i VAEKST: "Økningen i produktivitet og medarbeidertilfredshet veier opp for de lave kostnadene ved Sales Starter"

Sales Professional-pakken blir interessant når et salgsteam allerede har lykkes med grunnleggende outreach, avtale- og kontohåndtering. Når organisasjonen føler seg klar for å skalere salget, lar Sales Professional salgsteamet ha flere samtaler, bruke video som en del av outreach, sende og signere forretningsforslag, og sette opp skalerbare sekvenser for forbedrede resultater. HubSpot kan også integreres med flere andre apper, og leadscoring, prognoser og flere avtalepipelines blir tilgjengelige.

Sales Professional vil digitalisere og sentralisere alle nødvendige salgsaktiviteter i én plattform, noe som gjør det enkelt å administrere og samarbeide gjennom hele salgsprosessen.

Article by
Filip Oskar Ciepiel

More insights

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss