CASE

ZILLION CONSULTING GROUP - INDUSTRIELL LEDELSE

SUMMARY

Zillion Consulting Group inngikk et samarbeid med VAEKST for å øke vekstmulighetene på det danske markedet.

174
SQL-er
Markeds
Penetrasjon
17
Måneder

INNTREDEN PÅ DET DANSKE MARKEDET

Zillion Consulting Group (ZCG) inngikk et samarbeid med VAEKST for å øke sine vekstmuligheter på det danske markedet. ZCG opererer med en nettverksbasert forretningsmodell og tilbyr omfattende tjenester for forretningsomstilling til industribedrifter i Skandinavia, samtidig som de skaper en bærekraftig effekt som er i tråd med det 21. århundrets krav.

Etter å ha bygget opp en sterk salgskvalifisert pipeline og oppnådd sitt første salg i løpet av de første par månedene, bestemte ZCG seg for å utvide samarbeidet med VAEKST og målrette seg mot nye markeder med bransjespesifikke tilbud.

EN DIFFERENSIERT OG TILPASSET STRATEGI FOR SALGSDREVET VEKST

"VAEKST presenterte en veldig klar og personlig salgsdrevet vekststrategi, som var skreddersydd og bygget rundt vår løsning, vårt verditilbud og vår merkevare. Vi kunne se at de var spesialister på konsulentorientert løsningssalg, noe som for meg viste en høy grad av profesjonalitet og differensiering fra andre byråer". Rasmus Bertram, assosiert partner i ZCG.

Som et resultat av det tette partnerskapet med ZCG fikk VAEKST omfattende kunnskap om virksomhetens forretningsmodell og tjenester, slik at de raskt kunne sette i gang den nye vekststrategien og fokusere på nye markeder. Onboarding-prosessen var godt organisert, og ZCG fikk en dedikert forretningsutviklingskonsulent som sin hovedrepresentant.

Fremover ble det planlagt ukentlige statusmøter for å sikre god fremdrift og dele og diskutere bransjespesifikk innsikt for å forbedre og justere strategien fortløpende.

"Partnerskapet med VAEKST har vist seg å være svært vellykket så langt. Viktigst av alt er at de er ekstremt proaktive, fleksible og serviceinnstilte - noe som alltid gir oss en sterk følelse av å bli prioritert". Rasmus Bertram, assosiert partner i ZCG.

FØRSTE SALG PÅ GRUNN AV EN STERK SALGSKVALIFISERT PIPELINE

Som et resultat av 17 måneders progressivt samarbeid har VAEKST gjennomført 174 salgskvalifiserte møter, noe som allerede har ført til salg og flere tilbud til en verdi av mer enn 1,5 millioner danske kroner. I tillegg har ZCG anerkjent et betydelig nivå av merkevaregjenkjenning innen bransjesegmenter og blant målrettede beslutningstakere, noe som utvilsomt vil vise seg å være en kritisk faktor i deres pågående vekstreise.

"Personlig er dette den mest kvalifiserte pipelinen jeg har vært vitne til så langt - vi går noen spennende måneder i møte". Rasmus Bertram, assosiert partner i ZCG.

MORE CASES

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss