CASE

BÆREKRAFTSRAPPORTERING

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 12, 2023
SUMMARY

VAEKST samarbeider med et svensk ESG Powerhouse ved å tilby Sales-as-a-Service for å bygge og pleie en sterk pipeline av Sales Qualified Leads i Norge og Danmark.

70
SQL-er
Nordisk
Markedspenetrasjon
4
Måneder

PERSONTILPASSET VEKST GJENNOM OUTSOURCING


Med over 500 kunder over hele verden, kombinerer selskapet omfattende global erfaring med lokal ekspertise for å hjelpe selskaper med å transformere og akselerere sin virksomhet innenfor ESG-landskapet.

Med nordisk opprinnelse hadde selskapet allerede virksomhet i Sverige, Norge og Danmark, men ønsket å utvide merkevarebevisstheten og kundebasen i Norge og Danmark. Derfor inngikk det interne salgsteamet et samarbeid med VAEKST for å generere leads og levere kommersiell innsikt gjennom en personlig, nordisk tilnærming, samtidig som de holdt fokus på sin nåværende kundekrets.

HRDD-LØSNING OG BÆREKRAFTSRAPPORTERING


Selskapets omfattende ESG-løsning er en kombinasjon av spesialiserte rådgivningstjenester, e-læring, lederopplæring og datadrevet programvare innenfor det voksende og spesialiserte området ESG-styring og bærekraftsrapportering.

Som svar på det økende behovet for å spore og rapportere bærekraftsdata har selskapet utviklet en plattform som integrerer etablerte rapporteringsstandarder og rammeverk som CSRD, GHG, GRI og HRDD, for å legge til rette for effektiv datainnsamling og rapportering. VAEKST hjelper selskapet med å planlegge demomøter, bygge opp en sterk kundeportefølje og skape nye forretningsmuligheter for den datadrevne programvaren, samtidig som det gir en omfattende forståelse av markedene og markedspotensialet innen bærekraftsrapportering og HRD

70 SALGSKVALIFISERTE MØTER PÅ 4 MÅNEDER

Samarbeidet har så langt bidratt til 70 salgskvalifiserte leads på fire måneder, samtidig som det interne salgsteamet har fått månedlige markedsrapporter med strategisk innsikt i det danske og norske markedet.

Vilde Heggertveit
Marketing Associate
September 12, 2023

MORE CASES

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss