CASE

PROGRAMVARE FOR KARBONSTYRING

Thor Ravn Møller
CMO
September 12, 2023
SUMMARY

Rådgivningsselskap for karbonhåndtering bygger en konsistent salgspipeline i fire land.

162
SQL-er
10
Måneder
Markeds Ekspansjon
Fire Land

EN PERSONLALISERT VEKSTSTRATEGI

Med base i Tyskland og med mer enn 150 kunder var programvaren for karbonstyring allerede i drift over hele Europa, men virksomheten var på utkikk etter en partner som kunne hjelpe dem med å utvide kundebasen på det skandinaviske markedet.

Firmaet opererer i den spesifikke og voksende nisjen for håndtering av karbonutslipp og ønsket en lokal partner som kjente det nordiske markedet og var kjent med bærekraftsreisen. Dette gjorde det mulig for dem å redusere risiko, lære opp egnesalgsteame og optimalisere inntekter. VAEKST var den rette partneren til å generere salgskvalifiserte leads, bygge en sterk salgspipeline og skaffe innsikt i markedet.

MARKEDSINNSIKT FOR BEDRE GEVINSTRATER

Det tyske karbonhåndteringsfirmaet tilbyr en brukervennlig tjeneste for å måle og håndtere karbonutslipp, og ønsket å få tilgang til kunder som var klare til å starte reisen mot karbonnøytralitet. Det var viktig for selskapet at denne partneren trodde på formålet og integriteten til deres merkevare. Derfor henvendte de seg til VAEKST.

Partnerskapet begynte med workshops for å lære om virksomhetens misjon og ekspansjonsmål. Dette gjorde det mulig å sette opp en grundig segmentering for den outbound salgskampanjen og formulere personlige e-poster for å nå de segmentene med best konverteringsrate. Gjennom en datadrevet tilnærming ble samtalene etter den første e-postkampanjen analysert for å oppnå en enda mer personlig og effektiv kommunikasjonsmetode. Dette, sammen med generering av markedsinnsikt, gjorde det mulig for VAEKST å identifisere sektorer av interesse.

OPPSKALERING I ALLE NORDISKE LAND

Partnerskapet startet med et ønske om å ekspandere til Sverige og Finland, men den raske oppbyggingen av en sterk salgspipeline oppmuntret selskapet til å gå inn på det danske og norske markedet. Partnerskapet resulterte i totalt 162 salgskvalifiserte møter booket.

Thor Ravn Møller
CMO
September 12, 2023

MORE CASES

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss