CASE

IT RÅDGIVNING

Thor Ravn Møller
CMO
September 12, 2023
SUMMARY

VAEKST hjalp et digitalt innovasjonsselskap med oppskalering, dataanalyse og ServiceNow-implementering.

178
SQL-er
12%
Konverteringsgrad
Oppskalering
Tjenester

MÅLRETTET MOT TIER 1 I DANMARK

Konsulentselskapet er en digital transformasjons- og innovasjonspartner som spesialiserer seg på AI og maskinlæring, cybersikkerhet, Microsoft og en rekke andre IT-områder. Konsulentselskapet ønsket å skalere sine tjenester til tier 1-kontoer i Danmark, virksomheter med +500 millioner DKK i omsetning, og visste at salgsprosessen ville kreve en personlig tilknytning og fysiske møter, hvor konsulentselskapets eksperter kunne demonstrere sin erfaring. Konsulentselskapet er en rask innovatør og foretrekker umiddelbar tilbakemelding på nye innovasjoner for å teste om produktet passer markedet. VAEKST gir dem begge disse mulighetene.


DIGITALISERINGSINDEKS, MASKINLÆRINGSADOPSJON OG SALGSKVALIFISERTE LEADS

VAEKST leverte Sales-as-a-Service gjennom å etablere et dedikert salgsteam for å gjøre avansert markedssegmentering, finne kontaktdata og utføre utgående salg mot målsegmentet. VAEKST leverer en månedlig markedsrapport som inneholder kvalitativ og kvantitativ innsikt fra aktivitet og samtale med prospekter som gir strategisk innsikt til konsulentselskapet og optimerer den utgående salgsprosessen for en mer kostnadseffektiv prosess.

Raskt ble segmenteringskriterier som inntektsvekst, digitaliseringsindeks og bruk av Microsoft-systemer evaluert for å ha den beste innvirkningen på konverteringsratene. Adopsjonshastigheten for maskinlæringsteknologier ble brukt til å velge bransjer av høy interesse, og VAEKSTs egen proprietære database med potensielle kunder ble brukt til å samle kontaktinformasjon om CTOer. VAEKSTs utgående salgsteam var i stand til å generere salgskvalifiserte kundeemner ved å skjemalegge kvalifiserte salgsmøter direkte inn i konsulentfirmaets kalender og samle e-posttillatelser som genererte kvalifiserte salgsmøter. Markedsrapporter leveres på månedlig basis.

OPPSKALERING PÅ TVERS AV FORRETNINGSENHETER

Frem til nå har VAEKSTs utgående salgsteam forsynt konsulentselskapet med 178 SQL i et nivå 1- og nivå 2-segment med en konverteringsfrekvens på 12 % per time. Den umiddelbare suksessen bidro til at konsulentselskapet ønsket å skalere opp på tvers av tjenesteporteføljen, og i dag driver VAEKST personaliserte outbound salgskampanjer for ulike forretningsenheter. Konsulentselskapet har inngått flere avtaler.


Thor Ravn Møller
CMO
September 12, 2023

MORE CASES

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss