CASE

Fluidit - HYDRAULISK SIMULERINGSPROGRAMVARE

SUMMARY

VAEKST hjalp det finske programvareselskapet Fluidit med nye vekstmuligheter i Norden.

71
SQL-er
Første
Salg
11
Måneder

NYE VEKSTMULIGHETER GJENNOM ET LOKALT PARTNERSKAP

“ VAEKST tilbød Fluidit en veldig tydelig pakke for å takle nye markeder. Jeg likte spesielt måten de presenterte prosessen og jobbet som partnere med oss, i stedet for bare å tilby en tjeneste. ” - Ville Ylänne

Det finske programvareselskapet opererer i en raskt voksende industri og utvikler og implementerer banebrytende programvare for hydraulisk simulering for distriktsenergisystemer, vanndistribusjonssystemer og overvannssystemer.

Etter å ha erkjent en økende etterspørsel etter løsningen deres ønsket selskapet å finne en lokal nordisk partner, med betydelig kunnskap innen teknologi og bærekraft, som kunne støtte markedsekspansjonen med nye vekstmuligheter i Sverige. VAEKST presenterte en tydelig vekststrategi for hvordan de skulle komme inn på det svenske markedet ved å bruke deres Sales-as-a-Service-modell. Dette førte til et nytt partnerskap.

MARKEDSINNSIKT VAR NØKKELEN TIL SUKSESS

VAEKST utviklet en grundig segmentering av det svenske markedet basert på selskapets overordnede forretningsmål og startet en outbound salgskampanjen ved hjelp av en flerkanalstilnærming gjennom e-post, telefon og LinkedIn.

Denne tilnærmingen tillot VAEKST å engasjere seg med potensielle kunder på flere måter, noe som bidro til å personalisere kommunikasjonen betydelig og generere de første salgskvalifiserte leadsene. I tillegg ble markeds- og bransjeinnsikt samlet i månedlige markedsrapporter og delt med det finske programvareselskapet for en større forståelse av markedspotensialet.

"VAEKST ga oss en utmerket service og jeg ble overrasket over hvor raskt de klarte å bli enige om møter for oss. Dessuten ga de oss utmerket informasjon om markedene gjennom månedlige møter." - Ville Ylänne

EN UMIDDELBAR INNVIRKNING RESULTERTE I YTTERLIGERE EKSPANSJON

Partnerskapet førte til unik markedsinnsikt og 71 salgskvalifiserte møter på bare 6 måneder, noe som resulterte i deres første salg i Sverige og en sterk salgspipeline på tvers. Partnerskapet står solid i dag, og utvides til det norske markedet - noe som øker salgs- og vekstmulighetene enda mer.

“ Så langt har vi gjort våres første salg i Sverige og ser frem til å avslutte flere avtaler. Vi har nå en omfattende forståelse av markedet og markedspotensialet - tydelig kommunikasjon, månedlige møter og utmerkede konsulenter å samarbeide med ” - Ville Ylänne

MORE CASES

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss