CASE

Amsterdam Data Collective - RÅDGIVNING INNEN DATAVITENSKAP

SUMMARY

VAEKST hjelper Amsterdam Data Collective (ADC) med å etablere et solid grunnlag for fremtidig vekst i Danmark.

Første Salg
i Danmark
26
SQL-er
Markeds
Ekspansjon

ET FULL-STACK DATAVITENSKAPSBYRÅ

I en mer kompleks og krevende digital æra er viktig for alle organisasjoner å bli datadrevet for å holde seg konkurransedyktige og møte kundenes forventninger. Som et full-stack datavitenskapsbyrå hjelper ADC selskaper og organisasjoner på tvers av flere bransjer med å samle inn, forstå og anvende data og samtidig redusere skillet mellom forretningsstrategi og datavitenskap.

EN TYDELIG OG PERSONLIG SALGSDREVET VEKSTSTRATEGI

Etter å ha hjulpet kunder i Benelux, ønsket ADC å utvide sine tjenester til Norden - med det danske markedet som deres førsteprioritet. Som en del av ADCs go-to-market-strategi trengte de en lokal partner for å danne og lede markedsinntreden deres.

VAEKST presenterte en klar salgsdrevet vekststrategi bestående av et team nordiske forretningsutviklere som kunne levere merkevarebevissthet, generere leads og samle kundeinnsikt gjennom personaliserte outbound salgskampanjer.

Med en felles lidenskap for datadrevne og innovative løsninger, førte det til slutt til et nært partnerskap, hvor ADC åpnet sitt første kontor i København.

«Først og fremst hadde VAEKST et godt rykte og kom fra et start-up miljø slik som oss . Videre ga de oss solide og håndgripelige tall på konverteringsrater som snakket for seg selv - det var ingen tvil”. -Lasse Hachem, leder

POSISJONERING GJENNOM MERKEVAREKJENNSKAP

Med en langsiktig strategi i tankene kan ADC nå se inn i en spennende fremtid hvor de allerede er anerkjent av flere beslutningstakere i store finansielle og offentlige institusjoner i Danmark. Dette skyldes en personlig utgående salgsstrategi som har ført til 26 salgskvalifiserte møter og sterk merkevaregjenkjenning på tvers av flere bransjesegmenter. Alt i alt har denne strategien vist seg å være betydningsfull og vil være grunnleggende for ADCs fremtidige vekst i Norden.

MORE CASES

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss