CASE

PROGRAMVARE FOR FASILITY MANAGEMENT

Thor Ravn Møller
CMO
September 12, 2023
SUMMARY

VAEKST hjalp en amerikansk leverandør av programvare for fasilitetsstyring med å ekspandere til Norden, Storbritannia og Australia gjennom SaaS.

32
SQL-er
6
Land
Markeds
Ekspansjon

STRATEGI FOR MARKEDSADGANG I DE NORDISKE LANDENE

Firmaet var først og fremst fokusert på digitalisering av post, samt sporing og håndtering av innkommende pakker, og ønsket å oppskalere tilbudet sitt. Med Det hvite hus som referanse var de klare til å prøve ut det nordiske markedet. Med lite kunnskap om kulturelle og industrielle forskjeller, en svak kundebase og liten lokal tilstedeværelse, trengte firmaet en lokal partner for å generere salgskvalifiserte leads og undersøke product-market fit.

HØY SATSING PÅ UNIVERSITETER

VAEKST utviklet en markedsinngangsstrategi med fokus på segmentering, leadgenerering, avtaleplanlegging, analyse og rapportering. I tillegg kartla VAEKST også beslutningslandskapet og ga handlingsrettet innsikt basert på dialoger med sluttbrukere og beslutningstakere.

Som et resultat av outbound kampanjer i form av telemarketing, e-postmarkedsføring og direkte sosialt salg, vurderte VAEKST universitetssegmentet til å ha et stort potensial. Siden universitetene i Norden er mindre privatiserte og desentraliserte, var kjøpsreisen mer komplisert. VAEKST måtte kontakte og involvere flere interessenter før et kvalifisert salgsmøte kunne avholdes.


UTVIDELSE TIL AUSTRALIA OG STORBRITANNIA

Den nordiske tilnærmingen var en suksess, så firmaet ønsket å oppskalere og inkludere Australia, New Zealand og Storbritannia også. VAEKST var i stand til å generere 32 salgskvalifiserte leads i alle land, effektivisere markedsundersøkelser og bidra til å gjennomføre markedsstrategien. I dag fortsetter firmaet å etablere sin posisjon i Norden gjennom samarbeidet med VAEKST.

Thor Ravn Møller
CMO
September 12, 2023

MORE CASES

Arbeid med oss

AKSELERER B2B VEKSTEN DIN

La oss komme i gang
Corinne Cotteverte - Virtual sales meeting and demo facilitaion that directly drives revenue
Valdemar Gyldendal - Business development manager
+40
40+ selskaper stoler på oss